THE GREATEST GUIDE TO مزاج بلغمی

The Greatest Guide To مزاج بلغمی

The Greatest Guide To مزاج بلغمی

Blog Article

باسلام دوست گرامی، به طور کلی، ارتباط مستقیم بین مصرف قرص بلغم و علائمی که شما تجربه کرده‌اید، بدون بررسی دقیق‌تر و اطلاعات بیشتر، قابل اثبات نیست.

پاسخ به  علی جعفری متولد پنجاه یک بیشتر بلغم از سردی و رطوبت هستش

غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب‌ زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمی‌ها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.

.. هستند. استفاده از این مواد غذایی در برنامه غذایی باعث افزایش بلغم در افراد می شود و چنانچه از آن ها به وفور استفاده کنید باید حتماً از مصلح استفاده نمایید. 

سوپ‌های خانگی برای درمان سرماخوردگی کودکان؛ طعم خوب و تاثیر عالی!

با سلام، دوست عزیز قطعا ترجیحات شخصی افراد در انتخاب درمان نقش بسیار مهمی دارد و این حق شماست که به یک درمان احساس خوب داشته باشید یا نداشته باشید و بر این اساس درمان خود را انتخاب کنید.

سودا یکی از چهار خلطی اصلی هست که بدن ما از آن ها تشکیل شده است (صفرا، سودا، بلغم، دَم یا همان خون) هر کدام از این اخلاط وظایف بخصوصی دارند که موجب ادامه حیات ما هستند.

سلام، دوست عزیز مصرف قرص بلغم نیاک در شیردهی فقط در صورتی مجاز است که پزشک تجویز کرده باشد.

علاوه بر مصرف قویترین داروی ضد بلغم، می‌توان از روش‌های دیگر نیز برای کاهش غلبه بلغم کمک گرفت. به طور مثال بادکش کردن یک روش درمانی در طب سنتی برای جلوگیری و درمان غلبه اخلاط بدن است که در کلینیک‌های مخصوص این طب نیز انجام می‌شود.

دمنوش به لیمو  / دمنوش به لیمو و آویشن / دمنوش دارچین  / دمنوش بابونه / دمنوش زنجبیل  / دمنوش بهارنارنج / دمنوش بادرنجبویه / دمنوش گل گاو زبان

سلام .من بلغم دارم وازعوارض هایی که میگن بیشترشودارم برای درمانش بایدازچه چیزی استفاده کنم

این چاقی بیشتر در ناحیه شکم و پهلو شکل می گیرد. بلغمی ها اغلب دچار نفخ فراوان می شوند؛ از این رو اغلب نیازمند مصرف گرمیجات برای کاهش درد معده هستند. عوامل دیگری هستند که حاکم از غلبه here بلغم در فرد هستند که عبارتند از سردی دست و پا، ترشی دهان، پوست سفید، جاری شدن آب از دهان، خواب آلودگی، هضم دیر هنگام و بعد غذا، زیادی دفع ادرار و دفع با فشار، سستی و ضعف، پادرد و زانو درد، کم شدن حواس، قولنج در کمر و شانه و گردن، تپش قلب و تنگی نفس، لکه های قهوه ای در چشم و...

چرا که رطوبت محیط باعث تشدید علائم آن‌ها می‌شود. همچنین لازم است رژیم غذایی خود را اصلاح کنند و از مصرف غذاهایی که با مزاج آن‌ها سازگار نیست بپرهیزند.

پاسخ به  امیرسام سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم

Report this page